Friptură din pulpa de miel
Reteta adaugata de: Mihaela Stanciu
in categoria: Carne de oaie
1 pulpa miel
sare
piper
ierburi aromatice
2-3 linguri sos de soia
2-3 linguri ulei de masline
2 cepe medii
2 rosii
6-7 catei de usturoi
Condimentăm carnea cu sare,piper, sosul de soia, ierburile aromatice. Stropi cu ulei de măsline și o masăm bine. O lăsăm acoperită, peste noapte la frigider. A doua zi o rumenim bine pe toate părțile, în vasul duraceramic al cockpotului, pe aragaz după care punem ceapa, usturoiul, și roșiile, curățate, spălate și tăiate peste carne. Acoperim vasul cu capaculPunem vasul pe aparatul crockpt, setam funcția High, setam timpul, respectiv 4 ore și gata. Peste 4 ore vom avea o friptură cu o carne fragedă.
sare
piper
ierburi aromatice
2-3 linguri sos de soia
2-3 linguri ulei de masline
2 cepe medii
2 rosii
6-7 catei de usturoi
Condimentăm carnea cu sare,piper, sosul de soia, ierburile aromatice. Stropi cu ulei de măsline și o masăm bine. O lăsăm acoperită, peste noapte la frigider. A doua zi o rumenim bine pe toate părțile, în vasul duraceramic al cockpotului, pe aragaz după care punem ceapa, usturoiul, și roșiile, curățate, spălate și tăiate peste carne. Acoperim vasul cu capaculPunem vasul pe aparatul crockpt, setam funcția High, setam timpul, respectiv 4 ore și gata. Peste 4 ore vom avea o friptură cu o carne fragedă.
Friptură din pulpa de miel
Reteta adaugata de: Mihaela Stanciu
in categoria: Carne de oaie
1 pulpa miel
sare
piper
ierburi aromatice
2-3 linguri sos de soia
2-3 linguri ulei de masline
2 cepe medii
2 rosii
6-7 catei de usturoi
Condimentăm carnea cu sare,piper, sosul de soia, ierburile aromatice. Stropi cu ulei de măsline și o masăm bine. O lăsăm acoperită, peste noapte la frigider. A doua zi o rumenim bine pe toate părțile, în vasul duraceramic al cockpotului, pe aragaz după care punem ceapa, usturoiul, și roșiile, curățate, spălate și tăiate peste carne. Acoperim vasul cu capaculPunem vasul pe aparatul crockpt, setam funcția High, setam timpul, respectiv 4 ore și gata. Peste 4 ore vom avea o friptură cu o carne fragedă.
sare
piper
ierburi aromatice
2-3 linguri sos de soia
2-3 linguri ulei de masline
2 cepe medii
2 rosii
6-7 catei de usturoi
Condimentăm carnea cu sare,piper, sosul de soia, ierburile aromatice. Stropi cu ulei de măsline și o masăm bine. O lăsăm acoperită, peste noapte la frigider. A doua zi o rumenim bine pe toate părțile, în vasul duraceramic al cockpotului, pe aragaz după care punem ceapa, usturoiul, și roșiile, curățate, spălate și tăiate peste carne. Acoperim vasul cu capaculPunem vasul pe aparatul crockpt, setam funcția High, setam timpul, respectiv 4 ore și gata. Peste 4 ore vom avea o friptură cu o carne fragedă.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.