Sărmăluțe în foi de varză
Reteta adaugata de: Daniela Constantin
in categoria: Carne de porc
Ingrediente:
1 kg carne tocata
150 g orez camolino
3 cepe
200 g bulion roșii
2 verze murate
Cimbru
Piper
Sare
Pătrunjel
Mărar
Ulei pentru călit.
Mod de preparare:
Călim ceapa tocată in ulei, apoi adăugăm bulionul și orezul, lăsăm puțin la foc mic amestecând, după care adăugăm carnea de porc și condimentele.
Înfășurăm sarmalele, pe fundul vasului punem varza tocata mărunt și bulion, punem sarmalele, adăugăm apa caldă, iar deasupra frunze de varza. Setam timpul și temperatura.
1 kg carne tocata
150 g orez camolino
3 cepe
200 g bulion roșii
2 verze murate
Cimbru
Piper
Sare
Pătrunjel
Mărar
Ulei pentru călit.
Mod de preparare:
Călim ceapa tocată in ulei, apoi adăugăm bulionul și orezul, lăsăm puțin la foc mic amestecând, după care adăugăm carnea de porc și condimentele.
Înfășurăm sarmalele, pe fundul vasului punem varza tocata mărunt și bulion, punem sarmalele, adăugăm apa caldă, iar deasupra frunze de varza. Setam timpul și temperatura.

Sărmăluțe în foi de varză
Reteta adaugata de: Daniela Constantin
in categoria: Carne de porc
Ingrediente:
1 kg carne tocata
150 g orez camolino
3 cepe
200 g bulion roșii
2 verze murate
Cimbru
Piper
Sare
Pătrunjel
Mărar
Ulei pentru călit.
Mod de preparare:
Călim ceapa tocată in ulei, apoi adăugăm bulionul și orezul, lăsăm puțin la foc mic amestecând, după care adăugăm carnea de porc și condimentele.
Înfășurăm sarmalele, pe fundul vasului punem varza tocata mărunt și bulion, punem sarmalele, adăugăm apa caldă, iar deasupra frunze de varza. Setam timpul și temperatura.
1 kg carne tocata
150 g orez camolino
3 cepe
200 g bulion roșii
2 verze murate
Cimbru
Piper
Sare
Pătrunjel
Mărar
Ulei pentru călit.
Mod de preparare:
Călim ceapa tocată in ulei, apoi adăugăm bulionul și orezul, lăsăm puțin la foc mic amestecând, după care adăugăm carnea de porc și condimentele.
Înfășurăm sarmalele, pe fundul vasului punem varza tocata mărunt și bulion, punem sarmalele, adăugăm apa caldă, iar deasupra frunze de varza. Setam timpul și temperatura.

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.