ARDEI UMPLUTI DE POST
Reteta adaugata de: NICOLETA PIRJOL
in categoria: De post
Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, morcovul, ciupercile, sare si piper si se vor gati legumele pentru 5 - 10 minute
• Legumele gatite se scot si se pun intr-un bol curat, peste care se adauga orezul spalat, patrunjelul tocat, pasta de tomate, mararul, sare, piper, boia si ierburi aromatice
• Se amesteca foarte bine totul, iar compozitia este gata
• Se umplu ardeii curatati de seminte si cotoare, nu in totalitate ci numai ¾ deoarece orezul va creste in dimensiune
• Se pune sucul de rosii in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si se aseaza ardeii umpluti cu gura in sus
• Se adauga foile de dafin si se completeaza cu apa aproximativ 1 jumatate litru
• Legumele gatite se scot si se pun intr-un bol curat, peste care se adauga orezul spalat, patrunjelul tocat, pasta de tomate, mararul, sare, piper, boia si ierburi aromatice
• Se amesteca foarte bine totul, iar compozitia este gata
• Se umplu ardeii curatati de seminte si cotoare, nu in totalitate ci numai ¾ deoarece orezul va creste in dimensiune
• Se pune sucul de rosii in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si se aseaza ardeii umpluti cu gura in sus
• Se adauga foile de dafin si se completeaza cu apa aproximativ 1 jumatate litru

ARDEI UMPLUTI DE POST
Reteta adaugata de: NICOLETA PIRJOL
in categoria: De post
Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, morcovul, ciupercile, sare si piper si se vor gati legumele pentru 5 - 10 minute
• Legumele gatite se scot si se pun intr-un bol curat, peste care se adauga orezul spalat, patrunjelul tocat, pasta de tomate, mararul, sare, piper, boia si ierburi aromatice
• Se amesteca foarte bine totul, iar compozitia este gata
• Se umplu ardeii curatati de seminte si cotoare, nu in totalitate ci numai ¾ deoarece orezul va creste in dimensiune
• Se pune sucul de rosii in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si se aseaza ardeii umpluti cu gura in sus
• Se adauga foile de dafin si se completeaza cu apa aproximativ 1 jumatate litru
• Legumele gatite se scot si se pun intr-un bol curat, peste care se adauga orezul spalat, patrunjelul tocat, pasta de tomate, mararul, sare, piper, boia si ierburi aromatice
• Se amesteca foarte bine totul, iar compozitia este gata
• Se umplu ardeii curatati de seminte si cotoare, nu in totalitate ci numai ¾ deoarece orezul va creste in dimensiune
• Se pune sucul de rosii in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si se aseaza ardeii umpluti cu gura in sus
• Se adauga foile de dafin si se completeaza cu apa aproximativ 1 jumatate litru

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.