Pui cu sparanghel
Reteta adaugata de: Raluca Vilceanu
in categoria: Carne de pasare
Avem nevoie de 5-6 pulpe de pui dezosate, 10-12 fire sparanghel, 100g unt, 1 ceapa, 1 ardei rosu, un pumn arahide, 5-6 catei de usturoi
1 lingura boabe de piper, o crenguta cimbru si sare.
Punem carnea in slow cooker alaturi de restul ingredientelor (doar ceapa si ardeiul ii taiem in 2, cateii de usturoi ii punem intregi) si adaugam 1 cana de apa.
Dupa circa 4 ore, montam farfuriile - 1-2 pulpe, 4-5 fire sparanghel, ardei, ceapa si arahide. Servim alaturi de o salata verde.
1 lingura boabe de piper, o crenguta cimbru si sare.
Punem carnea in slow cooker alaturi de restul ingredientelor (doar ceapa si ardeiul ii taiem in 2, cateii de usturoi ii punem intregi) si adaugam 1 cana de apa.
Dupa circa 4 ore, montam farfuriile - 1-2 pulpe, 4-5 fire sparanghel, ardei, ceapa si arahide. Servim alaturi de o salata verde.

Pui cu sparanghel
Reteta adaugata de: Raluca Vilceanu
in categoria: Carne de pasare
Avem nevoie de 5-6 pulpe de pui dezosate, 10-12 fire sparanghel, 100g unt, 1 ceapa, 1 ardei rosu, un pumn arahide, 5-6 catei de usturoi
1 lingura boabe de piper, o crenguta cimbru si sare.
Punem carnea in slow cooker alaturi de restul ingredientelor (doar ceapa si ardeiul ii taiem in 2, cateii de usturoi ii punem intregi) si adaugam 1 cana de apa.
Dupa circa 4 ore, montam farfuriile - 1-2 pulpe, 4-5 fire sparanghel, ardei, ceapa si arahide. Servim alaturi de o salata verde.
1 lingura boabe de piper, o crenguta cimbru si sare.
Punem carnea in slow cooker alaturi de restul ingredientelor (doar ceapa si ardeiul ii taiem in 2, cateii de usturoi ii punem intregi) si adaugam 1 cana de apa.
Dupa circa 4 ore, montam farfuriile - 1-2 pulpe, 4-5 fire sparanghel, ardei, ceapa si arahide. Servim alaturi de o salata verde.

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.