Supa de rosii cu galuste
Reteta adaugata de: Mihaela Manole
in categoria: Supe si ciorbe
1 ceapa
2 morcovi
1 radacina patrunjel
1 radacina pastranac
1,5 kg de rosii bine coapte
2 oua
7 linguri gris
2 lg ulei
1 legatura patrunjel verde
Se pun legumele intregi, curatate si spalate se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Cand sunt aproape fierte se adauga rosiile decojite si se continua fierberea pana ce toate legumele si rosiile sunt bine fierte. Se strecoara supa prin strecuratoare pasand legume si rosiile pentru a se strecura si pulpa acestora. Se pune sup ape foc si pana dea in fierbere iar preparam galustele.
Galustele le preparam astfel: batem ouale cu sare si adaugam treptat in ploaie grisul amestecand intruna pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga 1 lingura de ulei si se amesteca bine pana ce acesta este bine incorporate in compozitie. Eu fac compozitia de consistenta unei smantani groase si asa nu risc niciodata ca galustele sa nu imi iasa.
Cand incepe sa fiarba se pun galustele cu lingura, scufundand lingura in supa pentru ca galusca sa se desprinda. Se mai lasa sa fiarba la foc domol cca 15 min.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat deasupra.
2 morcovi
1 radacina patrunjel
1 radacina pastranac
1,5 kg de rosii bine coapte
2 oua
7 linguri gris
2 lg ulei
1 legatura patrunjel verde
Se pun legumele intregi, curatate si spalate se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Cand sunt aproape fierte se adauga rosiile decojite si se continua fierberea pana ce toate legumele si rosiile sunt bine fierte. Se strecoara supa prin strecuratoare pasand legume si rosiile pentru a se strecura si pulpa acestora. Se pune sup ape foc si pana dea in fierbere iar preparam galustele.
Galustele le preparam astfel: batem ouale cu sare si adaugam treptat in ploaie grisul amestecand intruna pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga 1 lingura de ulei si se amesteca bine pana ce acesta este bine incorporate in compozitie. Eu fac compozitia de consistenta unei smantani groase si asa nu risc niciodata ca galustele sa nu imi iasa.
Cand incepe sa fiarba se pun galustele cu lingura, scufundand lingura in supa pentru ca galusca sa se desprinda. Se mai lasa sa fiarba la foc domol cca 15 min.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat deasupra.
Supa de rosii cu galuste
Reteta adaugata de: Mihaela Manole
in categoria: Supe si ciorbe
1 ceapa
2 morcovi
1 radacina patrunjel
1 radacina pastranac
1,5 kg de rosii bine coapte
2 oua
7 linguri gris
2 lg ulei
1 legatura patrunjel verde
Se pun legumele intregi, curatate si spalate se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Cand sunt aproape fierte se adauga rosiile decojite si se continua fierberea pana ce toate legumele si rosiile sunt bine fierte. Se strecoara supa prin strecuratoare pasand legume si rosiile pentru a se strecura si pulpa acestora. Se pune sup ape foc si pana dea in fierbere iar preparam galustele.
Galustele le preparam astfel: batem ouale cu sare si adaugam treptat in ploaie grisul amestecand intruna pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga 1 lingura de ulei si se amesteca bine pana ce acesta este bine incorporate in compozitie. Eu fac compozitia de consistenta unei smantani groase si asa nu risc niciodata ca galustele sa nu imi iasa.
Cand incepe sa fiarba se pun galustele cu lingura, scufundand lingura in supa pentru ca galusca sa se desprinda. Se mai lasa sa fiarba la foc domol cca 15 min.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat deasupra.
2 morcovi
1 radacina patrunjel
1 radacina pastranac
1,5 kg de rosii bine coapte
2 oua
7 linguri gris
2 lg ulei
1 legatura patrunjel verde
Se pun legumele intregi, curatate si spalate se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Cand sunt aproape fierte se adauga rosiile decojite si se continua fierberea pana ce toate legumele si rosiile sunt bine fierte. Se strecoara supa prin strecuratoare pasand legume si rosiile pentru a se strecura si pulpa acestora. Se pune sup ape foc si pana dea in fierbere iar preparam galustele.
Galustele le preparam astfel: batem ouale cu sare si adaugam treptat in ploaie grisul amestecand intruna pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga 1 lingura de ulei si se amesteca bine pana ce acesta este bine incorporate in compozitie. Eu fac compozitia de consistenta unei smantani groase si asa nu risc niciodata ca galustele sa nu imi iasa.
Cand incepe sa fiarba se pun galustele cu lingura, scufundand lingura in supa pentru ca galusca sa se desprinda. Se mai lasa sa fiarba la foc domol cca 15 min.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat deasupra.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.