Ciorba taraneasca de curcan
Reteta adaugata de: Florentina Manole
in categoria: Supe si ciorbe
3 litri apa rece
1 buc – tacamul de la 1 curcan ( spate, gat, aripi si pipota)
2 morcovi
2 cartofi
1 ceapa
1 ardei kapia rosu
1 patrunjel radacina
1 pastarnac
200 gr zarzavat de ciorba conservat ( rosii, ardei si patrunjel verde)
Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Cand incepe sa fiarba i se alege spuma si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pentru a nu se tulbura ciorba pentru cca 30 min. Se adauga apoi legumele spalate, curatate si taiate in cuburi mici si se continua fierberea, tot la foc mic, pana ce legumele si carnea sunt aproape fierte. Se adauga zarzavatul de ciorba ( eu il fac numai din rosii, ardei si patrunjel ) si cartofii taiati in 4 si se mai lasa pe foc cca 20 min. La sfarsit se aduga taieteii de casa si se continua firberea max 15 min.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat.
1 buc – tacamul de la 1 curcan ( spate, gat, aripi si pipota)
2 morcovi
2 cartofi
1 ceapa
1 ardei kapia rosu
1 patrunjel radacina
1 pastarnac
200 gr zarzavat de ciorba conservat ( rosii, ardei si patrunjel verde)
Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Cand incepe sa fiarba i se alege spuma si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pentru a nu se tulbura ciorba pentru cca 30 min. Se adauga apoi legumele spalate, curatate si taiate in cuburi mici si se continua fierberea, tot la foc mic, pana ce legumele si carnea sunt aproape fierte. Se adauga zarzavatul de ciorba ( eu il fac numai din rosii, ardei si patrunjel ) si cartofii taiati in 4 si se mai lasa pe foc cca 20 min. La sfarsit se aduga taieteii de casa si se continua firberea max 15 min.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat.
Ciorba taraneasca de curcan
Reteta adaugata de: Florentina Manole
in categoria: Supe si ciorbe
3 litri apa rece
1 buc – tacamul de la 1 curcan ( spate, gat, aripi si pipota)
2 morcovi
2 cartofi
1 ceapa
1 ardei kapia rosu
1 patrunjel radacina
1 pastarnac
200 gr zarzavat de ciorba conservat ( rosii, ardei si patrunjel verde)
Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Cand incepe sa fiarba i se alege spuma si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pentru a nu se tulbura ciorba pentru cca 30 min. Se adauga apoi legumele spalate, curatate si taiate in cuburi mici si se continua fierberea, tot la foc mic, pana ce legumele si carnea sunt aproape fierte. Se adauga zarzavatul de ciorba ( eu il fac numai din rosii, ardei si patrunjel ) si cartofii taiati in 4 si se mai lasa pe foc cca 20 min. La sfarsit se aduga taieteii de casa si se continua firberea max 15 min.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat.
1 buc – tacamul de la 1 curcan ( spate, gat, aripi si pipota)
2 morcovi
2 cartofi
1 ceapa
1 ardei kapia rosu
1 patrunjel radacina
1 pastarnac
200 gr zarzavat de ciorba conservat ( rosii, ardei si patrunjel verde)
Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Cand incepe sa fiarba i se alege spuma si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pentru a nu se tulbura ciorba pentru cca 30 min. Se adauga apoi legumele spalate, curatate si taiate in cuburi mici si se continua fierberea, tot la foc mic, pana ce legumele si carnea sunt aproape fierte. Se adauga zarzavatul de ciorba ( eu il fac numai din rosii, ardei si patrunjel ) si cartofii taiati in 4 si se mai lasa pe foc cca 20 min. La sfarsit se aduga taieteii de casa si se continua firberea max 15 min.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.