Pilaf oltenesc
Reteta adaugata de: Persida Dinescu
in categoria: Carne de pasare
Pentru această rețetă este nevoie de:1 morcov potrivit,1 ceapa mare,1 ardei roșu gras 1 cartof rosu,300 g orez cu bob lung,4 pulpe de pui superioare,un praf de sare,un praf de piper,o linguriță de cimbru si puțin pătrunjel.Preparare:Se spala orezul,și se pune într-un strat în oală Crokpot,apoi se toaca ceapa mărunt și se pune într-un alt strat peste orez în oală,se adaugă ardeiul spălat și tocat cubulețe peste ceapa,cartoful curățat și tăiat în sferturi subțiri,se adaugă și el apoi pulpele de pui spălate se pun si ele deasupra tuturor legumelor.Se adaugă puțin cimbru si puțin piper ,apoi se pune apa cat sa acopere legumele.In timp de 35 de min.ar trebui să fie gata.La final când totul s-a copt se adaugă pătrunjel tocat.
Pilaf oltenesc
Reteta adaugata de: Persida Dinescu
in categoria: Carne de pasare
Pentru această rețetă este nevoie de:1 morcov potrivit,1 ceapa mare,1 ardei roșu gras 1 cartof rosu,300 g orez cu bob lung,4 pulpe de pui superioare,un praf de sare,un praf de piper,o linguriță de cimbru si puțin pătrunjel.Preparare:Se spala orezul,și se pune într-un strat în oală Crokpot,apoi se toaca ceapa mărunt și se pune într-un alt strat peste orez în oală,se adaugă ardeiul spălat și tocat cubulețe peste ceapa,cartoful curățat și tăiat în sferturi subțiri,se adaugă și el apoi pulpele de pui spălate se pun si ele deasupra tuturor legumelor.Se adaugă puțin cimbru si puțin piper ,apoi se pune apa cat sa acopere legumele.In timp de 35 de min.ar trebui să fie gata.La final când totul s-a copt se adaugă pătrunjel tocat.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.