Coaste de porc afumate si conopida pane
Reteta adaugata de: Valentina Elena Predescu
in categoria: Carne de porc
un kilogram de costea de porc afumate, un kilogram de conopida pane, sare piper,enibahar, pesmet,ou si cascaval ras.
Coastele de porc se pun in tava dupa ce in prealabil au fost condimentate, de jur imprejur se aseza conopida facuta pane si deasupra se presara cascaval ras.O reteta satioasa ce poate fi servita laturi de muraturi.
Coastele de porc se pun in tava dupa ce in prealabil au fost condimentate, de jur imprejur se aseza conopida facuta pane si deasupra se presara cascaval ras.O reteta satioasa ce poate fi servita laturi de muraturi.
Coaste de porc afumate si conopida pane
Reteta adaugata de: Valentina Elena Predescu
in categoria: Carne de porc
un kilogram de costea de porc afumate, un kilogram de conopida pane, sare piper,enibahar, pesmet,ou si cascaval ras.
Coastele de porc se pun in tava dupa ce in prealabil au fost condimentate, de jur imprejur se aseza conopida facuta pane si deasupra se presara cascaval ras.O reteta satioasa ce poate fi servita laturi de muraturi.
Coastele de porc se pun in tava dupa ce in prealabil au fost condimentate, de jur imprejur se aseza conopida facuta pane si deasupra se presara cascaval ras.O reteta satioasa ce poate fi servita laturi de muraturi.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.