Escalop de porc a la zingara
Reteta adaugata de: Couci Ionel
in categoria: Carne de porc
Avem nevoie de:500g cotlet de porc,500g ciuperci champignon,300 g de sunca de porc,ulei,vin alb sau rosu 100ml.faina,pasta de rosii
Mod de preparare
Se taie cotletul de porc felii nu f subtiri si se bate cu ciocanul de snitele dar nu f mult,se dau feliile de carne prin faina si se prajesc in f putin ulei,ulei punem doar cat sa acopere tigaia il intorcem pe o parte si pe alta dupa care il scoatem pe un servetel il uleiul ramas intigaie adaugam ciupercile si sunca le prajim putin dupa care stingem cu vin lasam vinul ca sa se evapore,adaugam sare si piper si pasta de rosii,adaugam apa pana se acopera ciupercile dupa care adaugam bucatile de carne prajite in sos ca sa prinda gust.la sfarsit adaugam patrunjel tocat marunt.
Se serveste alaturi de cartofi nature
Mod de preparare
Se taie cotletul de porc felii nu f subtiri si se bate cu ciocanul de snitele dar nu f mult,se dau feliile de carne prin faina si se prajesc in f putin ulei,ulei punem doar cat sa acopere tigaia il intorcem pe o parte si pe alta dupa care il scoatem pe un servetel il uleiul ramas intigaie adaugam ciupercile si sunca le prajim putin dupa care stingem cu vin lasam vinul ca sa se evapore,adaugam sare si piper si pasta de rosii,adaugam apa pana se acopera ciupercile dupa care adaugam bucatile de carne prajite in sos ca sa prinda gust.la sfarsit adaugam patrunjel tocat marunt.
Se serveste alaturi de cartofi nature
Escalop de porc a la zingara
Reteta adaugata de: Couci Ionel
in categoria: Carne de porc
Avem nevoie de:500g cotlet de porc,500g ciuperci champignon,300 g de sunca de porc,ulei,vin alb sau rosu 100ml.faina,pasta de rosii
Mod de preparare
Se taie cotletul de porc felii nu f subtiri si se bate cu ciocanul de snitele dar nu f mult,se dau feliile de carne prin faina si se prajesc in f putin ulei,ulei punem doar cat sa acopere tigaia il intorcem pe o parte si pe alta dupa care il scoatem pe un servetel il uleiul ramas intigaie adaugam ciupercile si sunca le prajim putin dupa care stingem cu vin lasam vinul ca sa se evapore,adaugam sare si piper si pasta de rosii,adaugam apa pana se acopera ciupercile dupa care adaugam bucatile de carne prajite in sos ca sa prinda gust.la sfarsit adaugam patrunjel tocat marunt.
Se serveste alaturi de cartofi nature
Mod de preparare
Se taie cotletul de porc felii nu f subtiri si se bate cu ciocanul de snitele dar nu f mult,se dau feliile de carne prin faina si se prajesc in f putin ulei,ulei punem doar cat sa acopere tigaia il intorcem pe o parte si pe alta dupa care il scoatem pe un servetel il uleiul ramas intigaie adaugam ciupercile si sunca le prajim putin dupa care stingem cu vin lasam vinul ca sa se evapore,adaugam sare si piper si pasta de rosii,adaugam apa pana se acopera ciupercile dupa care adaugam bucatile de carne prajite in sos ca sa prinda gust.la sfarsit adaugam patrunjel tocat marunt.
Se serveste alaturi de cartofi nature
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.