Coquelet de Bretagne cu bulgur
Reteta adaugata de: Alina Roxana Bolea
in categoria: Carne de pasare
Ingrediente
1 sau 2 pui de Bretagne
1 litru de supa de pui
1 ardei kapia
1 ceapa mare
1 morcov
200 g bulgur
300 g mazare congelata
Turmeric
Boia dulce
Patrunjel
Sare si piper
4 lg de ulei
Mod de preparare
Se calesc puii cate 5 min pe ambele parti in ulei, apoi se scot si se pun in crock pot. In acelasi ulei, se calesc ceapa, ardeiul si morcovul taiate marunt, 2 minute. Se toarna supa de pui, si apoi se muta compozitia in crock pot alaturi de pui si se adauga condimentele . Se seteaza treapta hi si se lasa la gatit 1 ora si 30 min. Dupa ce s-a scurs timpul, se adauga bulgurul, si se lasa inca 1 ora la treapta hi. Cand mancarea este gata, se adauga mazarea, si se lasa acolo sa abureasca, cu capacul pus, inca 10-15 min.
Pofta mare!
1 sau 2 pui de Bretagne
1 litru de supa de pui
1 ardei kapia
1 ceapa mare
1 morcov
200 g bulgur
300 g mazare congelata
Turmeric
Boia dulce
Patrunjel
Sare si piper
4 lg de ulei
Mod de preparare
Se calesc puii cate 5 min pe ambele parti in ulei, apoi se scot si se pun in crock pot. In acelasi ulei, se calesc ceapa, ardeiul si morcovul taiate marunt, 2 minute. Se toarna supa de pui, si apoi se muta compozitia in crock pot alaturi de pui si se adauga condimentele . Se seteaza treapta hi si se lasa la gatit 1 ora si 30 min. Dupa ce s-a scurs timpul, se adauga bulgurul, si se lasa inca 1 ora la treapta hi. Cand mancarea este gata, se adauga mazarea, si se lasa acolo sa abureasca, cu capacul pus, inca 10-15 min.
Pofta mare!
Coquelet de Bretagne cu bulgur
Reteta adaugata de: Alina Roxana Bolea
in categoria: Carne de pasare
Ingrediente
1 sau 2 pui de Bretagne
1 litru de supa de pui
1 ardei kapia
1 ceapa mare
1 morcov
200 g bulgur
300 g mazare congelata
Turmeric
Boia dulce
Patrunjel
Sare si piper
4 lg de ulei
Mod de preparare
Se calesc puii cate 5 min pe ambele parti in ulei, apoi se scot si se pun in crock pot. In acelasi ulei, se calesc ceapa, ardeiul si morcovul taiate marunt, 2 minute. Se toarna supa de pui, si apoi se muta compozitia in crock pot alaturi de pui si se adauga condimentele . Se seteaza treapta hi si se lasa la gatit 1 ora si 30 min. Dupa ce s-a scurs timpul, se adauga bulgurul, si se lasa inca 1 ora la treapta hi. Cand mancarea este gata, se adauga mazarea, si se lasa acolo sa abureasca, cu capacul pus, inca 10-15 min.
Pofta mare!
1 sau 2 pui de Bretagne
1 litru de supa de pui
1 ardei kapia
1 ceapa mare
1 morcov
200 g bulgur
300 g mazare congelata
Turmeric
Boia dulce
Patrunjel
Sare si piper
4 lg de ulei
Mod de preparare
Se calesc puii cate 5 min pe ambele parti in ulei, apoi se scot si se pun in crock pot. In acelasi ulei, se calesc ceapa, ardeiul si morcovul taiate marunt, 2 minute. Se toarna supa de pui, si apoi se muta compozitia in crock pot alaturi de pui si se adauga condimentele . Se seteaza treapta hi si se lasa la gatit 1 ora si 30 min. Dupa ce s-a scurs timpul, se adauga bulgurul, si se lasa inca 1 ora la treapta hi. Cand mancarea este gata, se adauga mazarea, si se lasa acolo sa abureasca, cu capacul pus, inca 10-15 min.
Pofta mare!
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.