Tocana etiopiana cu carne de strut
Reteta adaugata de: Sorin Vlad
in categoria: Carne de pasare
700g carne de strut cuburi
2 linguri ulei de rapita
2-3 salote tocate (cam cat o ceapa medie)
2 catei de usturoi
1 cutie rosii cubulete
500 ml supa de pui (stoc de pui)
1/2 lingurita de zahar
2 linguri condiment berber
Cuburile pentru gulas din carne de strut le-am pregatit. Bucatile mai mari le-am taiat ceva mai mici astfel incat sa nu fie cuburi mai mari de 1-2 cm. Am pus bucatile intr-o tigaie adanca (poate fi si cratita) cu ulei incins si le-am rumenit pe toate fetele cam 3 minute pe fiecare fata.
Am scos bucatile din tigaie si peste ceea ce era in tigaie am mai pus cam o lingura de ulei si am adaugat ceapa lasand-o sa ajunga la o culoare aurie . Am adaugat usturoiul tocat marunt, condiment berber, putin zahar si se lasa pe foc 1-2 min. amestecand continuu.
Peste amestecul din tigaie se adauga cuburile de rosii, carnea, supa de pui si se aduce la fierbere. Se da focul la nivelul mic spre mediu si se lasa sa fiarba timp de aproape 2 ore. Carnea este gata cand este foarte moale.
Pentru condimentul berber trebuie sa va invit sa vizitati blogul meu http://www.sorinkitchn.com/2016/11/21/tocana-de-strut-etiopiana/
2 linguri ulei de rapita
2-3 salote tocate (cam cat o ceapa medie)
2 catei de usturoi
1 cutie rosii cubulete
500 ml supa de pui (stoc de pui)
1/2 lingurita de zahar
2 linguri condiment berber
Cuburile pentru gulas din carne de strut le-am pregatit. Bucatile mai mari le-am taiat ceva mai mici astfel incat sa nu fie cuburi mai mari de 1-2 cm. Am pus bucatile intr-o tigaie adanca (poate fi si cratita) cu ulei incins si le-am rumenit pe toate fetele cam 3 minute pe fiecare fata.
Am scos bucatile din tigaie si peste ceea ce era in tigaie am mai pus cam o lingura de ulei si am adaugat ceapa lasand-o sa ajunga la o culoare aurie . Am adaugat usturoiul tocat marunt, condiment berber, putin zahar si se lasa pe foc 1-2 min. amestecand continuu.
Peste amestecul din tigaie se adauga cuburile de rosii, carnea, supa de pui si se aduce la fierbere. Se da focul la nivelul mic spre mediu si se lasa sa fiarba timp de aproape 2 ore. Carnea este gata cand este foarte moale.
Pentru condimentul berber trebuie sa va invit sa vizitati blogul meu http://www.sorinkitchn.com/2016/11/21/tocana-de-strut-etiopiana/
Tocana etiopiana cu carne de strut
Reteta adaugata de: Sorin Vlad
in categoria: Carne de pasare
700g carne de strut cuburi
2 linguri ulei de rapita
2-3 salote tocate (cam cat o ceapa medie)
2 catei de usturoi
1 cutie rosii cubulete
500 ml supa de pui (stoc de pui)
1/2 lingurita de zahar
2 linguri condiment berber
Cuburile pentru gulas din carne de strut le-am pregatit. Bucatile mai mari le-am taiat ceva mai mici astfel incat sa nu fie cuburi mai mari de 1-2 cm. Am pus bucatile intr-o tigaie adanca (poate fi si cratita) cu ulei incins si le-am rumenit pe toate fetele cam 3 minute pe fiecare fata.
Am scos bucatile din tigaie si peste ceea ce era in tigaie am mai pus cam o lingura de ulei si am adaugat ceapa lasand-o sa ajunga la o culoare aurie . Am adaugat usturoiul tocat marunt, condiment berber, putin zahar si se lasa pe foc 1-2 min. amestecand continuu.
Peste amestecul din tigaie se adauga cuburile de rosii, carnea, supa de pui si se aduce la fierbere. Se da focul la nivelul mic spre mediu si se lasa sa fiarba timp de aproape 2 ore. Carnea este gata cand este foarte moale.
Pentru condimentul berber trebuie sa va invit sa vizitati blogul meu http://www.sorinkitchn.com/2016/11/21/tocana-de-strut-etiopiana/
2 linguri ulei de rapita
2-3 salote tocate (cam cat o ceapa medie)
2 catei de usturoi
1 cutie rosii cubulete
500 ml supa de pui (stoc de pui)
1/2 lingurita de zahar
2 linguri condiment berber
Cuburile pentru gulas din carne de strut le-am pregatit. Bucatile mai mari le-am taiat ceva mai mici astfel incat sa nu fie cuburi mai mari de 1-2 cm. Am pus bucatile intr-o tigaie adanca (poate fi si cratita) cu ulei incins si le-am rumenit pe toate fetele cam 3 minute pe fiecare fata.
Am scos bucatile din tigaie si peste ceea ce era in tigaie am mai pus cam o lingura de ulei si am adaugat ceapa lasand-o sa ajunga la o culoare aurie . Am adaugat usturoiul tocat marunt, condiment berber, putin zahar si se lasa pe foc 1-2 min. amestecand continuu.
Peste amestecul din tigaie se adauga cuburile de rosii, carnea, supa de pui si se aduce la fierbere. Se da focul la nivelul mic spre mediu si se lasa sa fiarba timp de aproape 2 ore. Carnea este gata cand este foarte moale.
Pentru condimentul berber trebuie sa va invit sa vizitati blogul meu http://www.sorinkitchn.com/2016/11/21/tocana-de-strut-etiopiana/
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.