PUI CU LEGUME MEXICANE
Reteta adaugata de: ANCA BEJAN
in categoria: Carne de pasare
INGREDIENTE
1 piept de pui dezosat,
450 g amestec de legume mexicane (mazăre, porumb, ardei gras, morcov, fasole păstăi),
1 ceapă,
3 căței de usturoi,
o linguriță praf chimen, o linguriță praf chilli,
o lingură bulion,
50 ml apă,
2-3 linguri ulei,
Sare
2-4 ardei verzi iuți.
Pieptul de pui se spală, se zvântă și se taie bucățele mici. Tocăm mărunt atât ceapa, cât și usturoiul și se călesc în ulei încins pentru 1-2 minute la foc mare. Adăugăm bucățile de pui și amestecăm. Se prăjesc bine pe toate părțile, apoi adăugăm praful de chimen și chilli și amestecăm. Adăugăm legumele congelate și acoperim cu un capac. Lăsăm la foc potrivit pentru 10 minute, amestecând din când în când, ușor pentru a nu se destrăma carnea. Când legumele sunt făcute, adăugăm bulionul stins cu apă și condimentăm cu sare. Mai lăsăm 2-3 minute și stingem focul. Servim fierbinte și ornăm cu ardei iute tăiat feliuțe. Poftă bună!
1 piept de pui dezosat,
450 g amestec de legume mexicane (mazăre, porumb, ardei gras, morcov, fasole păstăi),
1 ceapă,
3 căței de usturoi,
o linguriță praf chimen, o linguriță praf chilli,
o lingură bulion,
50 ml apă,
2-3 linguri ulei,
Sare
2-4 ardei verzi iuți.
Pieptul de pui se spală, se zvântă și se taie bucățele mici. Tocăm mărunt atât ceapa, cât și usturoiul și se călesc în ulei încins pentru 1-2 minute la foc mare. Adăugăm bucățile de pui și amestecăm. Se prăjesc bine pe toate părțile, apoi adăugăm praful de chimen și chilli și amestecăm. Adăugăm legumele congelate și acoperim cu un capac. Lăsăm la foc potrivit pentru 10 minute, amestecând din când în când, ușor pentru a nu se destrăma carnea. Când legumele sunt făcute, adăugăm bulionul stins cu apă și condimentăm cu sare. Mai lăsăm 2-3 minute și stingem focul. Servim fierbinte și ornăm cu ardei iute tăiat feliuțe. Poftă bună!
PUI CU LEGUME MEXICANE
Reteta adaugata de: ANCA BEJAN
in categoria: Carne de pasare
INGREDIENTE
1 piept de pui dezosat,
450 g amestec de legume mexicane (mazăre, porumb, ardei gras, morcov, fasole păstăi),
1 ceapă,
3 căței de usturoi,
o linguriță praf chimen, o linguriță praf chilli,
o lingură bulion,
50 ml apă,
2-3 linguri ulei,
Sare
2-4 ardei verzi iuți.
Pieptul de pui se spală, se zvântă și se taie bucățele mici. Tocăm mărunt atât ceapa, cât și usturoiul și se călesc în ulei încins pentru 1-2 minute la foc mare. Adăugăm bucățile de pui și amestecăm. Se prăjesc bine pe toate părțile, apoi adăugăm praful de chimen și chilli și amestecăm. Adăugăm legumele congelate și acoperim cu un capac. Lăsăm la foc potrivit pentru 10 minute, amestecând din când în când, ușor pentru a nu se destrăma carnea. Când legumele sunt făcute, adăugăm bulionul stins cu apă și condimentăm cu sare. Mai lăsăm 2-3 minute și stingem focul. Servim fierbinte și ornăm cu ardei iute tăiat feliuțe. Poftă bună!
1 piept de pui dezosat,
450 g amestec de legume mexicane (mazăre, porumb, ardei gras, morcov, fasole păstăi),
1 ceapă,
3 căței de usturoi,
o linguriță praf chimen, o linguriță praf chilli,
o lingură bulion,
50 ml apă,
2-3 linguri ulei,
Sare
2-4 ardei verzi iuți.
Pieptul de pui se spală, se zvântă și se taie bucățele mici. Tocăm mărunt atât ceapa, cât și usturoiul și se călesc în ulei încins pentru 1-2 minute la foc mare. Adăugăm bucățile de pui și amestecăm. Se prăjesc bine pe toate părțile, apoi adăugăm praful de chimen și chilli și amestecăm. Adăugăm legumele congelate și acoperim cu un capac. Lăsăm la foc potrivit pentru 10 minute, amestecând din când în când, ușor pentru a nu se destrăma carnea. Când legumele sunt făcute, adăugăm bulionul stins cu apă și condimentăm cu sare. Mai lăsăm 2-3 minute și stingem focul. Servim fierbinte și ornăm cu ardei iute tăiat feliuțe. Poftă bună!
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.