Cotlet Boieresc
Reteta adaugata de: Iolanda Georgiana Ninulescu
in categoria: Carne de porc
Se taie 600gr de cotlet de porc in felii groase cat un deget. Intr-un vas se amesteca 4 linguri de ulei de masline, zeama unei lamai, 100ml de sos de soia dulce, 2 linguri de seminte se susan, o lingura de cimbru, o lingura de zahar brun,o ceapa taiata rondele subtiri, sare si piper dupa gust. Se pune carnea la marinat cel putin 30 de minute. Se coace in cuptor la 220 de grade timp de 30 de minute impreuna cu sosul in care a fost marinat.
Cotlet Boieresc
Reteta adaugata de: Iolanda Georgiana Ninulescu
in categoria: Carne de porc
Se taie 600gr de cotlet de porc in felii groase cat un deget. Intr-un vas se amesteca 4 linguri de ulei de masline, zeama unei lamai, 100ml de sos de soia dulce, 2 linguri de seminte se susan, o lingura de cimbru, o lingura de zahar brun,o ceapa taiata rondele subtiri, sare si piper dupa gust. Se pune carnea la marinat cel putin 30 de minute. Se coace in cuptor la 220 de grade timp de 30 de minute impreuna cu sosul in care a fost marinat.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.