Tocana cu carne de vitel
Reteta adaugata de: Ana-Maria-Alexandra Grecea
in categoria: Alt tip de carne
In primul rand o sa incep prin a va spune faptul ca nu am niciun fel de slow cooker, dar imi doresc enorm unul. Iubesc tocanele si mancarurile gatite lent, iar de cele mai multe ori gatitul pe aragaz dureaza (nu spun ca nu e placut), dar mi-ar placea sa am zile in care sa economisesc timp. Imi doresc extrem de mult sa mananc o tocana cu carne de vitel facuta ca la carte, mai ales in sezonul rece cand genul acesta de mancaruri merg la inima!
Ingrediente:
-1 kg de carne de vitel (eu as folosi muschi), taiata cuburi mai mari;
- 2 linguri de ulei de masline;
- 3 cartofi;
- o cutie de rosii pasate;
- 2 catei de usturoi zdrobiti;
- 2 cepe medii taiate solzisori;
- o lingurita de otet balsamic;
- 1-2 frunze de dafin;
- sare si piper dupa gust;
-250 ml supa de vita (cea din oase ar fi cea mai buna);
- 2 lingurite de sos Worcestershire;
- o lingurita de oregano.
Mod de preparare:
Intr-o tigaie maricica, punem 2 linguri cu ulei de masline si gatim cuburile de carne de vitel pana ce acestea devin usor aurii. Carnea nu trebuie gatita complet, ci trebuie doar rumenita. Bucatile de vitel se pun in slow cooker alaturi de ceapa, cartofi, sosul Worcestershire si rosiile pasate. Cartofii puteti sa-i taiati cuburi sau bucati mai mari (depinde de gustul fiecaruia). Otetul balsamic se amesteca cu supa de vita, usturoiul, oregano si frunza de dafin. Acestea se adauga peste celelalte ingrediente din slowcooker.
Tocana se poate gati ori pe programul high (4-6 ore) ori pe cel low (8-10 ore). Rezultatul este unul pe masura iar frigul dispare ca prin minune! Pofta buna!
Ingrediente:
-1 kg de carne de vitel (eu as folosi muschi), taiata cuburi mai mari;
- 2 linguri de ulei de masline;
- 3 cartofi;
- o cutie de rosii pasate;
- 2 catei de usturoi zdrobiti;
- 2 cepe medii taiate solzisori;
- o lingurita de otet balsamic;
- 1-2 frunze de dafin;
- sare si piper dupa gust;
-250 ml supa de vita (cea din oase ar fi cea mai buna);
- 2 lingurite de sos Worcestershire;
- o lingurita de oregano.
Mod de preparare:
Intr-o tigaie maricica, punem 2 linguri cu ulei de masline si gatim cuburile de carne de vitel pana ce acestea devin usor aurii. Carnea nu trebuie gatita complet, ci trebuie doar rumenita. Bucatile de vitel se pun in slow cooker alaturi de ceapa, cartofi, sosul Worcestershire si rosiile pasate. Cartofii puteti sa-i taiati cuburi sau bucati mai mari (depinde de gustul fiecaruia). Otetul balsamic se amesteca cu supa de vita, usturoiul, oregano si frunza de dafin. Acestea se adauga peste celelalte ingrediente din slowcooker.
Tocana se poate gati ori pe programul high (4-6 ore) ori pe cel low (8-10 ore). Rezultatul este unul pe masura iar frigul dispare ca prin minune! Pofta buna!
Tocana cu carne de vitel
Reteta adaugata de: Ana-Maria-Alexandra Grecea
in categoria: Alt tip de carne
In primul rand o sa incep prin a va spune faptul ca nu am niciun fel de slow cooker, dar imi doresc enorm unul. Iubesc tocanele si mancarurile gatite lent, iar de cele mai multe ori gatitul pe aragaz dureaza (nu spun ca nu e placut), dar mi-ar placea sa am zile in care sa economisesc timp. Imi doresc extrem de mult sa mananc o tocana cu carne de vitel facuta ca la carte, mai ales in sezonul rece cand genul acesta de mancaruri merg la inima!
Ingrediente:
-1 kg de carne de vitel (eu as folosi muschi), taiata cuburi mai mari;
- 2 linguri de ulei de masline;
- 3 cartofi;
- o cutie de rosii pasate;
- 2 catei de usturoi zdrobiti;
- 2 cepe medii taiate solzisori;
- o lingurita de otet balsamic;
- 1-2 frunze de dafin;
- sare si piper dupa gust;
-250 ml supa de vita (cea din oase ar fi cea mai buna);
- 2 lingurite de sos Worcestershire;
- o lingurita de oregano.
Mod de preparare:
Intr-o tigaie maricica, punem 2 linguri cu ulei de masline si gatim cuburile de carne de vitel pana ce acestea devin usor aurii. Carnea nu trebuie gatita complet, ci trebuie doar rumenita. Bucatile de vitel se pun in slow cooker alaturi de ceapa, cartofi, sosul Worcestershire si rosiile pasate. Cartofii puteti sa-i taiati cuburi sau bucati mai mari (depinde de gustul fiecaruia). Otetul balsamic se amesteca cu supa de vita, usturoiul, oregano si frunza de dafin. Acestea se adauga peste celelalte ingrediente din slowcooker.
Tocana se poate gati ori pe programul high (4-6 ore) ori pe cel low (8-10 ore). Rezultatul este unul pe masura iar frigul dispare ca prin minune! Pofta buna!
Ingrediente:
-1 kg de carne de vitel (eu as folosi muschi), taiata cuburi mai mari;
- 2 linguri de ulei de masline;
- 3 cartofi;
- o cutie de rosii pasate;
- 2 catei de usturoi zdrobiti;
- 2 cepe medii taiate solzisori;
- o lingurita de otet balsamic;
- 1-2 frunze de dafin;
- sare si piper dupa gust;
-250 ml supa de vita (cea din oase ar fi cea mai buna);
- 2 lingurite de sos Worcestershire;
- o lingurita de oregano.
Mod de preparare:
Intr-o tigaie maricica, punem 2 linguri cu ulei de masline si gatim cuburile de carne de vitel pana ce acestea devin usor aurii. Carnea nu trebuie gatita complet, ci trebuie doar rumenita. Bucatile de vitel se pun in slow cooker alaturi de ceapa, cartofi, sosul Worcestershire si rosiile pasate. Cartofii puteti sa-i taiati cuburi sau bucati mai mari (depinde de gustul fiecaruia). Otetul balsamic se amesteca cu supa de vita, usturoiul, oregano si frunza de dafin. Acestea se adauga peste celelalte ingrediente din slowcooker.
Tocana se poate gati ori pe programul high (4-6 ore) ori pe cel low (8-10 ore). Rezultatul este unul pe masura iar frigul dispare ca prin minune! Pofta buna!
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.