Pilaf de orez cu ciuperci
Reteta adaugata de: nicoleta elena cirnaru
in categoria: De post
Pilaf de ciuperci
1/2 kg ciuperci, 1 /2ceapă, 1 cana orez,1 păhărel vin, 1 linguriţă frunze de pătrunjel tocat, sare, piper.
Se aleg ciupercile. Se rupe piciorul, se spală şi se scurg. Se toacă mărunt ciupercile şi cu ceapa. Ciupercile se pun la foc cu cu o cana de apa o lingura de ulei.Cind s-au muiat, se pune orezul, spalat in prealabil, se adaugă vinul şi 3 cani apa si se pun in cuptor 15 minute.Se adaugă pătrunjel verde tocat.
Pilaf de ciuperci
1/2 kg ciuperci, 1 /2ceapă, 1 cana orez,1 păhărel vin, 1 linguriţă frunze de pătrunjel tocat, sare, piper.
Se aleg ciupercile. Se rupe piciorul, se spală şi se scurg. Se toacă mărunt ciupercile şi cu ceapa. Ciupercile se pun la foc cu cu o cana de apa o lingura de ulei.Cind s-au muiat, se pune orezul, spalat in prealabil, se adaugă vinul şi 3 cani apa si se pun in cuptor 15 minute.Se adaugă pătrunjel verde tocat.
Pilaf de orez cu ciuperci
Reteta adaugata de: nicoleta elena cirnaru
in categoria: De post
Pilaf de ciuperci
1/2 kg ciuperci, 1 /2ceapă, 1 cana orez,1 păhărel vin, 1 linguriţă frunze de pătrunjel tocat, sare, piper.
Se aleg ciupercile. Se rupe piciorul, se spală şi se scurg. Se toacă mărunt ciupercile şi cu ceapa. Ciupercile se pun la foc cu cu o cana de apa o lingura de ulei.Cind s-au muiat, se pune orezul, spalat in prealabil, se adaugă vinul şi 3 cani apa si se pun in cuptor 15 minute.Se adaugă pătrunjel verde tocat.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.