Friptura de porc cu legume
Reteta adaugata de: Amy Ciortea
in categoria: Carne de porc
Friptura de porc cu legume
2.5 kg cotlet de porc
14 gr praf de usturoi
14 gr praf de ceapa
14 gr patrunjel
14 gr rozmarin
14 gr sare
O lingura de ulei
5 gr piper
10 catei de usturoi, taiati
5-6 cartofi mediu, taiati in bucati mari
3 morcovi, feliata
1 ceapa, feliata
230 ml apa cu un cub bulion de vita
Se pune cotlet intr-o tava, aranjati legumele langa ea. Puneti confimentele peste carnea, uns cu lingura de ulei. Adaugi apa peste legumele (nu peste porc). Puneti folia de aluminiu peste si puneti in cuptor la 168C pentru 3 ore. Dupa o ora si jumatate se roteste cotletul. Scoateti folia de aluminiu si mai lasa 15 minute la temperatura mare.
2.5 kg cotlet de porc
14 gr praf de usturoi
14 gr praf de ceapa
14 gr patrunjel
14 gr rozmarin
14 gr sare
O lingura de ulei
5 gr piper
10 catei de usturoi, taiati
5-6 cartofi mediu, taiati in bucati mari
3 morcovi, feliata
1 ceapa, feliata
230 ml apa cu un cub bulion de vita
Se pune cotlet intr-o tava, aranjati legumele langa ea. Puneti confimentele peste carnea, uns cu lingura de ulei. Adaugi apa peste legumele (nu peste porc). Puneti folia de aluminiu peste si puneti in cuptor la 168C pentru 3 ore. Dupa o ora si jumatate se roteste cotletul. Scoateti folia de aluminiu si mai lasa 15 minute la temperatura mare.
Friptura de porc cu legume
Reteta adaugata de: Amy Ciortea
in categoria: Carne de porc
Friptura de porc cu legume
2.5 kg cotlet de porc
14 gr praf de usturoi
14 gr praf de ceapa
14 gr patrunjel
14 gr rozmarin
14 gr sare
O lingura de ulei
5 gr piper
10 catei de usturoi, taiati
5-6 cartofi mediu, taiati in bucati mari
3 morcovi, feliata
1 ceapa, feliata
230 ml apa cu un cub bulion de vita
Se pune cotlet intr-o tava, aranjati legumele langa ea. Puneti confimentele peste carnea, uns cu lingura de ulei. Adaugi apa peste legumele (nu peste porc). Puneti folia de aluminiu peste si puneti in cuptor la 168C pentru 3 ore. Dupa o ora si jumatate se roteste cotletul. Scoateti folia de aluminiu si mai lasa 15 minute la temperatura mare.
2.5 kg cotlet de porc
14 gr praf de usturoi
14 gr praf de ceapa
14 gr patrunjel
14 gr rozmarin
14 gr sare
O lingura de ulei
5 gr piper
10 catei de usturoi, taiati
5-6 cartofi mediu, taiati in bucati mari
3 morcovi, feliata
1 ceapa, feliata
230 ml apa cu un cub bulion de vita
Se pune cotlet intr-o tava, aranjati legumele langa ea. Puneti confimentele peste carnea, uns cu lingura de ulei. Adaugi apa peste legumele (nu peste porc). Puneti folia de aluminiu peste si puneti in cuptor la 168C pentru 3 ore. Dupa o ora si jumatate se roteste cotletul. Scoateti folia de aluminiu si mai lasa 15 minute la temperatura mare.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.