Sarmale cu ciuperci si migdale
Reteta adaugata de: Tania Dumitrache
in categoria: De post
50 buc. 3-4 verze murate,500 gr. ciuperci,200 gr. migdale, 3 morcovi,6 cepe 3 cani orez,3 linguri de ulei de masline,condimente special pentru sarmale,piper alb,cimbru,sare daca e nevoie(1 lingurita),4 linguri pasta tomate Se va curata cele 6 cepe si cei 3 morcovi ,ceapa o taiem finut iar morcovii da-ti prin razatoare,vom spala orezul apoi ne apucam de ciuperci si migale.Ciupercile le vom taia cat mai finut iar migdalele le vom da prin masina de tocat,cand am terminat cu toate ingredientele de curatat si spalat,vom pregati o gratita cu cele 3 linguri de ulei si vom cali rand pe rand fiecare ingredient,la care turnam cate putina apa pana se leaga putin apoi amestecam si cu cele 4 linguri de pasta de tomate. Cand compozitia este gata o dam la racit. Ne vom apuca de portionat varza pentru a pregati foile care vom inveli sarmalele si restul ramasa o vom toca fin,vom pune un strat de varza tocata ,cateva mirodeniii,la care vom aduga rand pe rand cate o sarma bine umpluta cu,compozitia rezultata.La sfarsit vom pune si restul de varza tocata la care adaugam condimente si inca 2 linguri de pasta de tomate si vom umple cu apa cratita cat sa o acopere bine.O vom da la focmic si din cand in cand vom incerca cu o furculita sa vedem daca sau fiert,cand sunt gata se pot servi cu mamaliguta.
Sarmale cu ciuperci si migdale
Reteta adaugata de: Tania Dumitrache
in categoria: De post
50 buc. 3-4 verze murate,500 gr. ciuperci,200 gr. migdale, 3 morcovi,6 cepe 3 cani orez,3 linguri de ulei de masline,condimente special pentru sarmale,piper alb,cimbru,sare daca e nevoie(1 lingurita),4 linguri pasta tomate Se va curata cele 6 cepe si cei 3 morcovi ,ceapa o taiem finut iar morcovii da-ti prin razatoare,vom spala orezul apoi ne apucam de ciuperci si migale.Ciupercile le vom taia cat mai finut iar migdalele le vom da prin masina de tocat,cand am terminat cu toate ingredientele de curatat si spalat,vom pregati o gratita cu cele 3 linguri de ulei si vom cali rand pe rand fiecare ingredient,la care turnam cate putina apa pana se leaga putin apoi amestecam si cu cele 4 linguri de pasta de tomate. Cand compozitia este gata o dam la racit. Ne vom apuca de portionat varza pentru a pregati foile care vom inveli sarmalele si restul ramasa o vom toca fin,vom pune un strat de varza tocata ,cateva mirodeniii,la care vom aduga rand pe rand cate o sarma bine umpluta cu,compozitia rezultata.La sfarsit vom pune si restul de varza tocata la care adaugam condimente si inca 2 linguri de pasta de tomate si vom umple cu apa cratita cat sa o acopere bine.O vom da la focmic si din cand in cand vom incerca cu o furculita sa vedem daca sau fiert,cand sunt gata se pot servi cu mamaliguta.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.