Conopida gratinata
Reteta adaugata de: Gabriela Bancila
in categoria: Specialitati
Se unge vasul cu unt, apoi se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza buchetelele de conopida, oparite anterior si se toarna deasupra sos bechamel (din lapte, unt, faina alba, piper alb si nucsoara) amestecat cu parmezan ras. Se scutura vasul ca sa patrunda bine sosul printre buchetelele de conopida si se mai rade deasupra parmezan - pentru a obtine o crusta apetisanta. Se savureaza alaturi de un pahar de vin alb sec. Pofta buna !
Conopida gratinata
Reteta adaugata de: Gabriela Bancila
in categoria: Specialitati
Se unge vasul cu unt, apoi se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza buchetelele de conopida, oparite anterior si se toarna deasupra sos bechamel (din lapte, unt, faina alba, piper alb si nucsoara) amestecat cu parmezan ras. Se scutura vasul ca sa patrunda bine sosul printre buchetelele de conopida si se mai rade deasupra parmezan - pentru a obtine o crusta apetisanta. Se savureaza alaturi de un pahar de vin alb sec. Pofta buna !
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.