Fripturica de iepure
Reteta adaugata de: Alexandra Berindeiu
in categoria: Carne de iepure
Avem nevoie de morcovi,ceapa,usturoi,putina telina si patrunjel radacina..si carne de iepure (de obicei dezosata).Taiem legumele rondele si le punem la calit cu putin ulei impreuna cu carnea...le asezonam dupa gust cu sare,piper.Acoperim totul cu apa amestecata cu vin iar cand incepe sa fiarba mutam totul in cuptor :)..o lasam cam o ora jumatate pana se patrunde carnea bine..pofta buna! :)
Fripturica de iepure
Reteta adaugata de: Alexandra Berindeiu
in categoria: Carne de iepure
Avem nevoie de morcovi,ceapa,usturoi,putina telina si patrunjel radacina..si carne de iepure (de obicei dezosata).Taiem legumele rondele si le punem la calit cu putin ulei impreuna cu carnea...le asezonam dupa gust cu sare,piper.Acoperim totul cu apa amestecata cu vin iar cand incepe sa fiarba mutam totul in cuptor :)..o lasam cam o ora jumatate pana se patrunde carnea bine..pofta buna! :)
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.