Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ciorbă de găină la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Prăjiturela

Rețetă ciorbă de găină la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Prăjiturela
Rețetă ciorbă de găină la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Prăjiturela Rețetă ciorbă de găină la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Prăjiturela

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• o găină întreagă sau un pui
• 1 ceapă albă medie
• 1 morcov mediu
• un sfert de rădăcină de țelină
• 1/2 ardei gras roșu
• 1/2 legătură pătrunjel verde
• 1/2 legătură leuștean verde
• 50 g orez (opțional - mie îmi place cu orez)
• 250 ml borș (+/- 10% în funcție de cât de acră vă place)
• 1 lingură de vegeta naturală
• sare
• 1 lingură de piper boabe

Descriere

Ce poate fi mai bun la început de sezon rece decât o ciorbă bună de găină, acrită cu borș? La multicookerul Crockpot Turbo Express găina poate fi oricât de bătrână, pentru că tot foarte fragedă va ajunge. Vedeți modul de preparare detaliat mai jos.

Mod de preparare

1. Tranșați carnea, puneți-o în vasul Crockpotului, umpleți vasul cu apă, apoi adăugați sare și piper boabe.

2. Sigilați capacul, aveți grijă ca supapa de aburi să fie pe "Închis", setați funcția Carne/Meat, apoi Turbo și Start.

3. După ce timpul de gătire s-a scurs, eliminați aburul rotind de butonul supapei, sau lăsați să se elibereze singur.

4. Scoateți carnea, îndepărtați-o de pe oase și porționați-o - opțional. Dacă nu preferați să o porționați, puteți să o lăsați pe oase.

5. Strecurați printr-o sită deasă supa, apoi adăugați-o înapoi în vasul Crockpotului, pe care îl clătiți în prealabil.

6. În supă adăugați carnea, borșul, orezul, toate legumele tocate cubulețe, vegeta și verdețurile, la fel, tocate.

7. Sigilați și de data aceasta setați funcția Supă/Soup, Turbo și ajustați timpul la 5-7 minute.

8. După ce timpul a trecut, eliminați aburul și gata! Potriviți de sare și ciorba este gata.