Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă de post Chilli fără carne la Multicooker Turbo Express Crock-pot by Taste Bazaar

Rețetă de post Chilli fără carne la Multicooker Turbo Express Crock-pot by Taste Bazaar
Rețetă de post Chilli fără carne la Multicooker Turbo Express Crock-pot by Taste Bazaar

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 3 căței usturoi zdrobiți
• o ceapă tocată
• 2 morcovi
• o tijă de țelină apio
• un ardei kapia tăiate mărunt
• 3 căței usturoi zdrobiți
• o linguriță chimion
• 1/2 lingurițe de sare
• 400 gr.de roșii tocate la conserve
• 500 ml de roșii pasate
• 150 ml apă
• 400 gr.de fasole roșie conservă
• 400 gr.de fasole neagră conserve
• 200 gr.porumb

Mod de preparare

Pasul 1: Pe funcția Sauté se călește o ceapă tocată până se înmoaie.

Pasul 2: Se adaugă 2 morcovi, o tijă de țelină apio și un ardei kapia tăiate mărunt, 3 căței usturoi zdrobiți.


Pasul 3: Se adaugă 1/2 linguriță boia afumată, o linguriță chimion, 1/2 lingurițe de sare.

Pasul 4: Se adaugă 400 gr de roșii tocate la conservă, 500 ml de roșii pasate, 150 ml apă.


Pasul 5: Se adaugă o conservă de 400 gr de fasole roșie și una de fasole neagră și 200 gr porumb.


Pasul 6: Se amestecă totul, se pune capacul, se supapa de presiune și se pornește programul Manual pentru 10 minute.

Pasul 7: Se lasă aparatul să elibereze presiunea automat pentru 15 minute și apoi se eliberează manual restul presiunii.