Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta friptura de miel cu rozmarin si morcovi copti by Bucatar Maniac

Reteta friptura de miel cu rozmarin si morcovi copti by Bucatar Maniac

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1,5 kg rasol de miel sau o pulpa intreaga de miel
• 500 g morcovi
• 2 lingurite boabe de muștar
• 1 lingurita boabe de piper
• ½ lingurita sare
• 4-5 catei de usturoi
• crengute de cimbru si rozmarin
• 200 ml supa de legume
• ½ lamaie

Mod de preparare

  • Pregatim in mojar un amestec de boabe de mustar, piper si sare.
  • Asezam carnea in slowcooker si o stropim cu ulei de masline, apoi o acoperim cu amestecul de condimente.
  • Adaugam usturoiul, crengutele de rozmarin si cimbru si turnam deasupra supa de legume si stoarcem zeama de la jumatate de lamâie.
  • Asezam capacul CrockPot-ului 5,7 Digital si setam treapta II de temperatura si timpul 6 ore.
  • Dupa 3 ore, adaugam morcovii si asezam capacul la loc.
  • La finalul celor sase ore, friptura este gata si se poate servi imediat. Va fi moale, suculenta, iar morcovii caramelizati alaturi de ea vor fi deliciosi.