Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă dovleac sotat, copt și glazurat, cu feta și miere la Multicooker 5in1 digital 5.6l Crock-pot by Prăjiturela

Rețetă dovleac sotat, copt și glazurat, cu feta și miere la Multicooker 5in1 digital 5.6l Crock-pot by Prăjiturela
Rețetă dovleac sotat, copt și glazurat, cu feta și miere la Multicooker 5in1 digital 5.6l Crock-pot by Prăjiturela Rețetă dovleac sotat, copt și glazurat, cu feta și miere la Multicooker 5in1 digital 5.6l Crock-pot by Prăjiturela

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2,5 kg dovleac (cântărit, necurățat de sâmburi și coajă)
• 250 g feta
• 1 lingură zahăr muscovado sau brun
• 1 lingură oțet balsamic
• 2 linguri ulei (ideal de dovleac)
• 2 linguri semințe de dovleac
• 1 lingură semințe de susan
• Câteva crenguțe de cimbru proaspăt
• Miere pentru servire

Descriere

Știai că poți servi dovleacul și pe post de gustare, servit cu brânză feta și miere? O combinație absolut delicioasă de arome, pregătită de Prăjiturela

Mod de preparare

  • Curățăm dovleacul și îl tăiem cuburi de ~2/2cm
  • Setăm multicookerul Crockpot pe funcția "Sote" și, după ce se încălzește, adaugăm zahărul
  • Lăsăm 1 minut să se caramelizeze, apoi adăugam oțetul, uleiul și dovleacul
  • Peste dovleac adaugăm semințele, amestecăm, crenguțele de coimbru, rupem o treime din brânză și o adaugăm firimituri peste dovleac și amestecăm din nou
  • Punem capacul, schimbăm setarea multicookerului pe"Bake" și coacem timp de 20 de minute
  • După amestecăm timp de 10 minute 
  • Servim cald sau rece cu feta presărată și miere. 

Preparat cu