Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă rasol de vițel cu legume și sos de mărar la Express Multicooker de la Crock-Pot by Bucătar Maniac

Rețetă rasol de vițel cu legume și sos de mărar la Express Multicooker de la Crock-Pot by Bucătar Maniac
Rețetă rasol de vițel cu legume și sos de mărar la Express Multicooker de la Crock-Pot by Bucătar Maniac Rețetă rasol de vițel cu legume și sos de mărar la Express Multicooker de la Crock-Pot by Bucătar Maniac Rețetă rasol de vițel cu legume și sos de mărar la Express Multicooker de la Crock-Pot by Bucătar Maniac

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

143

Ingrediente

• 1 kg rasol vițel (cu os)
• 3 morcovi mari
• 3 rădăcini de păstârnac
• un sfert de țelina mică
• 2 cepe
• sare, piper boabe

Pentru sos:
• o legătură de mărar
• 1 lingură făină
• 300 ml lapte
• 2 linguri smântână
• sare, oțet, o linguriță de zahăr

Descriere

Bucătar Maniac a pregătit rapid o rețetă sănătoasă și delicioasă la Express Multicooker-ul de la Crock-Pot. Rasolul de vițel este în topul preferințelor tuturor iubitorilor de carne și se servește de obicei împreună cu legumele lângă care a fiert. 

Mod de preparare

  • Curăță și spală bine toate legumele.
  • Adaugă legumele în vasul Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot alături de carnea de vițel și acoperă-le cu apă.
  • Adaugă sare, piper boabe și setează Multicooker-ul Express pe funcția Meat (Carne) pentru 45 de minute. Această funcție are deja prestabilită opțiunea de gătit sub presiune High.
  • Între timp, pregătește un sos de mărar.
  • Toacă mărunt o legătură de mărar.
  • Într-o oală pentru sos, adaugă puțin ulei și jumătate din cantitatea de mărar și lasă-l se se încingă 2 minute. 
  • Adăugă imediat o lingură rasă de făină sau amidon, o linguriță de zahăr și 300 ml de lapte.
  • Amestecă cu telul pentru a obține o textură fină.
  • Adaugă lapte dacă este nevoie și 1-2 linguri de smântână.
  • La final, potrivește gustul cu sare, piper și puțin oțet.
  • Chiar înainte de a lua sosul de pe foc, adaugă și restul mărarului tocat și amestecă


Între timp rasolul este gata. Gătită sub presiune, carnea devine atât de moale, încât se desprinde singură de pe os. Servește-o alături de legumele fierte și sosul de mărar și bucură-te de o masă delicioasă și sănătoasă!