Reteta tarta cu branza, made by Carmen Bruma
 
        Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
| • Branza grasa de vaci – 400 gr. | 
| • Smantana lichida grasa – 200 ml | 
| • Stafide – 100 gr. | 
| • Esenta de vanilie – 1 lingura | 
| • Esenta de rom – 1 lingurita | 
| • Oua – 4 buc. | 
| • Coaja rasa de lamaie – 1 lingurita | 
| • Fresh de lamaie – 1 lingura | 
| • Sirop de agave – 3 linguri | 
| • Faina fara gluten – 100 gr. | 
| • Praf de copt cu sofran – 1 lingurita | 
| • Dulceata de capsune cu indulcitori – pentru servire | 
| • Fulgi de migdale – pentru decor | 
Mod de preparare
            • mixeaza albusurile cu un praf de sare si o lingura de fresh de lamaie pana obtii o spuma care nu cade atunci cand tii castronul cu susul in jos
• amesteca branza de vaci cu smantana si galbenusurile, stafidele, esentele si coaja rasa de lamaie
• adauga siropul de agave
• amesteca faina cu praful de copt si incorporeaz-o in branza
• pune la final albusurile in compozitie, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus
• pune in vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital hartie de copt si rastoarna compozitia de tarta
• seteaza pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore si 30 minute
• pune un prosop curat sub capac ca sa absoarba aburii formati si sa nu se scurga peste tarta
• rasuceste din cand in cand oala pentru a preveni sa se rumeneasca mai mult intr-o parte
• cand este gata, scoate cu grija tarta ajutandu-te de hartia de copt si las-o la racit
• inainte de servire, intinde deasupra dulceata de capsune si decoreaza cu fulgi de migdale.
 
Pofta buna!
            
            
        • amesteca branza de vaci cu smantana si galbenusurile, stafidele, esentele si coaja rasa de lamaie
• adauga siropul de agave
• amesteca faina cu praful de copt si incorporeaz-o in branza
• pune la final albusurile in compozitie, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus
• pune in vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital hartie de copt si rastoarna compozitia de tarta
• seteaza pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore si 30 minute
• pune un prosop curat sub capac ca sa absoarba aburii formati si sa nu se scurga peste tarta
• rasuceste din cand in cand oala pentru a preveni sa se rumeneasca mai mult intr-o parte
• cand este gata, scoate cu grija tarta ajutandu-te de hartia de copt si las-o la racit
• inainte de servire, intinde deasupra dulceata de capsune si decoreaza cu fulgi de migdale.
Pofta buna!
 
            
 
                 
             
             
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
				 
                 
                 
     
     
    