Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă pâine pregătită acasă la Slow & Multicooker Digital 5.6l Crock-pot by Carte de rețete

Rețetă pâine pregătită acasă la Slow & Multicooker Digital 5.6l Crock-pot by Carte de rețete
Rețetă pâine pregătită acasă la Slow & Multicooker Digital 5.6l Crock-pot by Carte de rețete Rețetă pâine pregătită acasă la Slow & Multicooker Digital 5.6l Crock-pot by Carte de rețete Rețetă pâine pregătită acasă la Slow & Multicooker Digital 5.6l Crock-pot by Carte de rețete

Porții

10

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Compoziție:
• 470 ml apă călduță
• 2 linguri de zahăr
• 2 lingurițe de sare
• 1 plic de drojdie uscată sau 25 gr.drojdie proaspătă
• 775 gr.faină albă
• 2 linguri ulei

Descriere

Nimic nu se compară cu mirosul de pâine proaspătă pregătită chiar acasă! Pentru a pregăti mâncarea și pâine chiar în siguranța casei tale, Slow & Multicooker Digital 5.6l Crock-pot este ajutorul perfect din orice bucătărie. Cu cele 5 programe diferite de gătire, poți prepara inclusiv pâine și deserturi. Carte de rețete ne-a arătat o rețetă ușoară pentru o pâine proaspătă și delicioasă! 

Mod de preparare

  • Într-un bol mare sau în bolul mixerului se pune apa călduță, zahărul și drojdia uscată. Se amestecă și se lasă deoparte 5 minute.
  • Daca folosiți drojdie proaspătă, aceasta se lichefiază cu zahărul, apoi se adaugă apa.
  • Se adaugă faina, uleiul și sarea și se frământă un aluat elastic.
  • Se acoperă bolul și se lasă deoparte, la loc cald, pentru 30 de minute sau până când își dublează mărimea.
  • Se ia o hârtie sau foaie de copt și se pune în vasul Slow & Multicooker Digital 5.6l Crock-pot.
  • E important să aveți foaie de copt și pe margine, întrucât pâinea va crește în timpul coacerii și riscați să se lipească de margine.
  • Se pune aluatul de pâine în recipient.
  • Slow & Multicooker Digital 5.6l Crock-pot se setează pe BAKING pentru 2 ore.
  • Se apasă pe Start.
  • Veți vedea că pâinea începe să crească. Nu ridicați capacul în timpul preparării! 
  • După ce a expirat timpul, se scoate pâinea și se aseaza pe o tava de copt.
  • Se unge cu unt și se dă la cuptor folosind funcția de rumenire. E gata într-un minut, aveți grija să nu o ardeți.

Poftă bună și bucurați-vă de o pâine ca acasă!