Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Pulpe superioare cu sos de soia, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei de susan

Pulpe superioare cu sos de soia, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei de susan
Pulpe superioare cu sos de soia, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei de susan

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

45m

Temperatură

180

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpe de pui superioare (curatate) – 1 kg
• Fenicul – 1/2 buc
• Ceapa alba – 1 buc
• Usturoi – 4 catei
• Ghimbir proaspat ras – 1/2 lingurita
• Ulei de susan – 1 lingura
• Apa – 200 300 ml
• Sos de soia – 4 5 linguri

Mod de preparare

• pune pulpele de pui in caserola de marinare rapida FoodSaver
• toaca feniculul cubulete foarte mici si pune-l deasupra
• zdrobeste usturoiul si adauga-l si pe acesta
• pune si ceapa taiata cuburi in prealabil
• adauga ulei de susan, sos de soia si ghimbir proaspat ras
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• taie ceapa pe jumatate si unge grill-ul
• pregateste pulpele pe grill, intorcandu-le de maximum 2 ori pe fiecare parte
• totodata le poti pregati si in cuptor – pune-le intr-o tava, adauga apa si introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 180⁰C.

Pofta buna!