Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta goulas de miel

Reteta goulas de miel
Reteta goulas de miel

Porții

6

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de miel (fara os) – cca 1 kg
• Chimen macinat – 2 lingurite
• Boia dulce – 1 lingurita
• Boia iute – 1/2 lingurita
• Pasta de ardei iute (Eros Pista) – 1 lingurita
• Fasole rosie (la conserva) – cca 200 gr.
• Ardei gras rosu – 1 buc.
• Ardei gras galben – 1 buc.
• Ardei gras verde – 1 buc.
• Telina radacina – 1/4 buc.
• Morcovi – 2 buc.
• Ceapa – 1 buc.
• Apa – cat sa acoperiti ingredientele
• Sare si piper – dupa gust

Pentru galuste:
• Faina – 2 linguri
• Ou – 1 buc.
• Ulei – 1 lingura
• Sare – dupa gust

Mod de preparare

• taie pulpa de miel cubulete si pune-o in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox
• taie morcovii, ceapa si telina cuburi foarte mici si pune-le deasupra
• taie ardeii cuburi mari si adauga-i si pe acestia
• pune chimen, boia dulce, boia iute, pasta de ardei iute, sare si piper
• acopera cu apa si seteaza slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox pe modul de gatire ''High'' si lasa acolo cca 4 ore
• bate oul cu o furculita si adauga peste el treptat uleiul
• incorporeaza apoi faina si sarea amestecand constant, energic, pana obtii o compozitie omogena
• cu 15 minute inainte de terminarea timpului de gatit adauga fasolea
• cu 7 - 8 minute inainte de terminarea timpului de gatit pune din loc in loc, in vasul slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox cate o lingurita din compozitia pentru galuste
• pune capacul si mai lasa-le putin sa se gateasca – tot atunci poti verifica daca preparatul mai are nevoie de sare si piper
• dupa fix 4 ore opreste-l si savureaza-l cu placere. 

Pofta buna!