Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Pulpa de rata cu fasole galbena

Reteta Pulpa de rata cu fasole galbena
Reteta Pulpa de rata cu fasole galbena

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de rata – 2 buc.
• Fasole galbena proaspata – 1 kg
• Busuioc proaspat – 7 - 8 frunze
• Bulion calitativ – 4 - 5 linguri
• Ceapa rosie – 2 buc.
• Usturoi – 4 catei
• Apa – 150 ml
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• eliminati excesul de grasime al ratei
• asezonati-o bine cu sare si piper
• tocati marunt ceapa si usturoiul
• introduceti pulpele de rata, ceapa, usturoiul si apa in slow cooker Crock-Pot 6 L DuraCeramicSauté
• setati aparatul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 de minute
• spalati si curatati fasolea galbena
• amestecati fasolea cu bulionul
• dupa cca 3 ore, adaugati fasolea cu bulion
• cu 15 minute inainte de final, reasezonati.

Pofta buna!