Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Pulpa de vita cu fasole verde pastai

Pulpa de vita cu fasole verde pastai

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

8h

Temperatură

low

Calorii

580

Ingrediente

• Pulpa de vita – cca 2 kg
• Mustar boabe – 1 lingura
• Ulei de masline (turte) – 3 linguri
• Cimbru – 1/2 lingurita
• Rozmarin macinat – 1/2 lingurita
• Boia dulce – 1/2 lingurita
• Usturoi – 4 catei
• Usturoi granulat – 1/2 lingurita
• Vin rosu – 40 ml
• Apa – 200 ml
• Fasole verde pastai – cca 600 gr.
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• fasonati si crestati carnea de vita din cm in cm
• ungeti-o cu ulei de masline
• intr-un bol amestecati toate condimentele (mustarul boabe, cimbrul, boiaua, rozmarinul, usturoiul granulat, sarea si piperul) si condimentati bine carnea de vita
• in fiecare crestatura introduceti ½ catel de usturoi
• introduceti carnea de vita in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de temperatura ''Low" pentru 8 - 9 ore (in functie de dimensiunea sa)
• puneti in acesta vinul si apa
• curatati pastaile de fasole
• cu jumatate de ora inainte de a scoate carnea de vita, adaugati si fasolea pastai si puneti inapoi capacul
• optional puteti scoate fasolea pastai intr-un bol cu gheata, pentru a-i pastra culoarea verde vie si s-o caliti in tigaie pentru 2 minute, cu putin unt si un catel de usturoi
• tot optional, daca vreti sa ingrosati sosul din slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital, adaugati 1 lingurita de amidon pentru 150 ml de sos si procesati termic intr-o tigaie la foc mediu, pana cand se ingroasa.

Pofta buna!